Doğum Günü Partisi


 Biricik kızım Başak üst üste yaşanan aksaklıklardan dolayı 8 Nisanda kutlanacak olan doğum gününü nihayet kutladı. Neyse ki parti tam istediği gibi oldu. Arkadaşları ve kuzenleri ile birlikte gün boyu eğlendiler.
Partinin en eğlenceli kısmı One Direction grubunun resmini bastırdığımız Doğum Günü Pastası idi. Bütün kızlar bu gruba hayran. Pastanın paylaştırılması neredeyse kızlar arasında bir izdihama neden oluyordu. Biri Zayn istiyor, diğeri Liam, bir değeri Harry, Niall, Louis derken bir baktım ki pasta bitmiş.
 
 
Doğum günü masasının fotografını çekemedim. Çünkü kızlar One Direction ' un resmini görünce bütün masayı dağıttılar. İnşallah bir sonraki doğum günü partisi resimlerinde masa ayrıntılarını da yayınlayacağım. Yine de biraz menüden bahsedeyim.
Menümüzde; Yaprak sarma, peynirli kol böreği, patatesli sarma börek, rus salatası, cips, Sandviç poğaça, kısır, çikolatalı kap kek vardı. Çocuklar afiyetle yediler...
 
Partinin ilgi toplayan diğer bir kısmıda çocuklar için hazırlanan hediyelik keçe kitap ayraçları idi. Değişik renk ve motifler kullanarak hazırladığımız kitap ayraçları çocuklar tarafından beğenildi. Keçe kitap ayralarını buradan görebilirsiniz.